Velkommen til EIS-Entreprise ApS

Se ydelser

Mød EIS-Entreprise ApS

Jeg er uddannet struktør, entreprenør og tømrer og har gennen årene tager flere kurser bl.a. ledelsestyring, økonomi, og sikkerhedskursus.
Har i min tid prøvet at arbejde som formand med mere end 25 mand under mig og som byggeleder med ansvar for styring, planlægning, og koordinering af flere arbejdsgrupper.
De seneste år har jeg monteret/opsat mange drivhuse og udestuer for Willab Garden, er blevet certificeret af Willab Garden til montering af deres produkter.
Udestuerne kan vi konstruere på mange måder og med forskellige gulv typer, trægulve, klinkegulve eller træplader klar til linoleum.

Opgaver udføres f.eks.

  • Betongulve, trægulve.
  • Fundamenter.
  • Tilbygninger store som små.
  • Klinker: gulve,køkken, bad , osv.
  • Køkken montering, og div gips arbejde.
  • Udendørsbelægning.
  • Tage, carporte, skure, hegn, osv.

EIS-Entreprise tilbyder altid venlig service og vejledning, seriøst tilbud gives, håndværk i topklasse og arbejder kun på et projekt af gangen.

Hvad siger kunderne?

Udestue. Vi har en 5 år gammel Willab udestue, der var blevet utæt i taget.
Jimmy har lige gået siliconefugerne efter med et smil, og nu er udestuen tæt og fin som ny.
Rigtig dejligt.

Steen Dukholm

Opsætning af drivhus
“Jimmy fra EIS Entreprise tog telefonen da jeg ringede f’rste gang og kunne I telefonen give mig en pris på opsætning at mit nye Willab drivhus. Til sammenligning ringede de to første jeg kontaktede aldrig tilbage. Jimmy har styr på kommunikationen med sine kunde, kommer som aftalt, udfører opgaven i samarbejde med sin kunde, og følger op efterfølgende om kunden er tilfreds. Jimmy er meget sympatisk og får min varmeste anbefaling.”

Margrethe Ilsø

Udskiftet utæt tag på vores Santex udestue. Jimmy er meget præcis, kommer til aftalte tider. Han målte op og bestilte materialer. Han arbejder i et højt tempo uden pauser. Og resultatet er fint udført arbejde.

 
Bente og Per

Eis Entreprise ved Jimmy Eis har opsat vores orangeri leveret af Willeb Garden. Jimmy bistod planlægning og stod for opsætning. Vi er yderst tilfredse med det leverede stykke arbejde, god planlægning, hurtig opsætning og kommunikation. Vi kan kun anbefale andre at bruge Eis Entreprise.

Anne Sørensen

Samarbejdspartner

I dag har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere og interessenter. Blandt er EIS Entreprise certificeret af Willab Garden til montering af Willab Gardens produkter